(+4) 0740.082.221    (+4) 0730.492.484 feedershop.ro@gmail.com

Salutare dependenti !

Odata cu lansarea Mini Pop-urilor UTOPIA am decis sa le incerc, sa le „dau la apa”. Ca nebunul  am comandat evident toate cele 5 arome:

momeli crap

Utopia Baits Mini Pop-up

Am ales balta Magura 9 din doua motive si anume:
1. Aveam chef de o partida la ciortan/crap;
2. Chiar aveam chef de o MARE leneveala pe Baldachin deaceea am ales sa nu iau cu mine decat patul de pescuit.
Am ales sa stau o noapte si a doua zi. Trec la treaba si ma „parchez” pe balta, deschid baldachinul (a se citi pat conforabil nu lada de tasat oasele :twisted: ) si dai cu pregatirile necesare.

Ca nada am mers pe:
* 2kg de Benzar Crap + 1 punga de Porumb Natur de 500g de la Carp zoom si trebuia sa pun si seminte dar nu am mai avut timp sa mai fierb …. – Am facut bulgari si am dat cu prastia de nadit (Drennan) 1/2 imediat dupa ce m-am instalat pe balta si 1/2 dimineata pe la ora 8.
* Pelete Bait-Tech Halibut Carp Feed Pellets 8mm – Am dat cu prastia de pelete (Drennan) aprox 1-1,2 Kg constant seara si dimineata. Am ramas fara undeva pe la ora 11-11:30.
* Pe method am inceput cu o cantiate mica 1/4 punga (atat mai aveam) de Dynamite Baits Red Krill 3mm si am continuat cu Dynamite Baits Betaine Green 3 mm din care am consumat mai bine de 1/2 punga.

Ca momeala am folosit:
* De la Sonubaits Band’um si Pelete gaurite– diverse arome de la Krill pana la F1;
* De la Drennan am folosit Drennan Bandit Pop-up 6mm;
* De la Utopia Baits am avut si folosit aproape toate aromele;
* De la Holdorado Specicorn Mega Capsuna si Cocos;
* De la Carp Expert Silicorn Capsuna – varianta cu care in trecut am prins ok pe Magura 9.

Ca echipament am folosit doua lansete echipate cu MAP ACS P4000 FD Reel si P3000 de care sunt foarte multumit. Lansetele au fost Drennan Red Range 10 FT (cu 3 pesti pierduti si o ruptura) si o lanseta puternica de la Done Gabor Carp Fighter 50-150g (cu un peste pierdut si o ruptura 99% din vina mea).

Deoarece am venit „pt leneveala” am ales sa fac doua vaduri (stanga si dreapta) pe la jumatarea baltii ca sa nu ma agit prea tare cu aruncarile. Am fost singur si din pacate prea multe poze nu am facut.

Am montat toata instalatia, am dat nada cu prastia, am deschis instalatia de vara (prosteala :lol: ca apoi am trecut pe bere ) si m-am pus pe lenevit ! Pe method Dynamite Baits Red Krill 3mm care a ajuns pana dimineata.
Imagine
Pe stanga am pun Holdorado Mega de capsuna si pe dreapta am pus Utopia Krill. Am punctat un 8,8 kg pe Mega-ul de la Holdorado in aprox 30 min de la inceperea partidei.
Imagine
Utopia se lasa asteptata si dupa aprox o ora de la lansare vine un 5.28 kg.
Imagine
Cand ma uit la peleta observ ca e rupta :evil: . Pun alta si arunc. Asteptare ….. si relaxare in prag de seara.
Imagine
Pe intuneric mai vine un 6.9 kg tot la peletele de Krill de la Utopia.
Imagine
Cand ma uit peleta sarita :x . Dau vina pe X,Y si situatia de fata :lol: si trec iar la atac. Am trecut eu la atac dar atacul a fost respins :( . Nici o trasatura asa ca ma apuc de schimbat momeli si pana la 2 noaptea cand m-am plictisit de schimbat. Pe la doua a mai venit unul cam pe la 7 kg la Specicorn de capsuna si dupa m-am decis sa bag un mare somn pana la ora 7:30 :shock: . Da, da ! 7:30 ! Mare atentie e zi de leneveala! :lol: :lol: :lol:

Ma trezesc si bag ceva la gheozdan ca nu mai tine. Trec la fapte cu prastia si termin nada de baza pe la 08:30 si contunui cu pelete pana pe la 11:00-11:30 cand nu mai am ce sa dau, am lasat doar cateva pelete cu care intentionam sa le pun ca momeala dar am renuntat ulterior.

Pana pe la 11 schimb diverse momeli (Sonu Oozing si altele) si nimic surprinzator. Pana la 12 mai iau cred ca 2-3 buc 5-7 kg la diverse. Uit de Utopia si nemultumit de rata trasaturilor ma relaxez !

La ora 10:39 se intampla nenorocirea ! Primesc pe email (semnalul teribil de prost pe balta dar a intrat) instiintare ca „Dependent DeFeeder just uloaded a video” cu „Utopia Baits Mini Pop Up in test pe Magura 9”. Ma apuca „spumele” ! iar prinde asta o caruta de pesti si eu nici macar nu am prims unul de doua cifre si nici prea multi nu au fost pana acum. Trebuie sa fiu Zen si ma bag iar la relaxare pe Baldachin cu umbrela fixata sa nu ajunga soarele la mine. Incerc sa vad filmuletul dar „minunatia” de orange abia are semanal, abia reusesc sa intru pe youtube dar nu reusesc sa vad videoclipul. In procesul de relaxare iar uit de Utopia si abia pe la 11 si ceva parca venea prin minte ca am uitat ceva.

Rapus de dezamagire o scot pe cea din dreapta si ma duc linistit sa vad ce aroma aleg. Cum astrele erau foarte bine aliniate aleg „albul” adica White Chocolate (Sweet – Dulce) arunc si urmez procedura de pe carpodroame – dau drumul la frana, intind firul…. Ma asez pe pat si nu trece un minut si am prima prezentare. Fac o poza la „ansamblu”:
Imagine
Arunc din nou si la cateva minute (sa fie unu, doua) apare alta trasatura. Apare si prima problema in acest caz (am avut timp sa fac si poza):
Imagine
Deoarece timpul a fost foarte scurt intre aruncare si trasatura peletele nu avea timp sa se imprastie. Rezolvarea sa facut cu piciorul, am impins peletele la „prajit” putin la soare :lol: pana au devenit numai bune! :lol:

Si urmeaza dezmatul de peste doua ore unde nu mai stiu cati am scos dar au fost unul dupa altul cu intervale de un minut max doua intre prezentari. Nu vreau sa ma pronunt si sa starnesc polemici dar au fost foarte multe prezentari. Nu am avut timp sa fac poze decat foarte putine iar daca era si D’onsoara cu mine umpleam forumul de minunatii :lol: .

Aruncam, pregateam methodul si apoi venea trasatura de la prima si tot asa. Am avut si ambele lansete pe mal si am pus accent pe lanseta lui Dome Gabor pentru ca (,) controlam pestele mult mai bine si timpul pana la minciog era considerabil mai mic. Aici nu am ce zice chiar a fost o inspiratie ca am ales sa o pun la treaba desi nu este o lanseta pe gustul multora. Eu sunt adeptul acestor lansete dar numai daca ai astfel de partide si talia/frecventa pestilor este cat mai mare.

In mijlocul „nebuniei” din cauza unei miscari gresite si din prostia mea am reusit rup coada minciocului si dupa ce m-am chinuit sa scot un peste cu minciocul fara coada am pus coada de la umbrela care are acelasi piulita ca a minciocului :lol: :lol: :lol:.  Romanul inventiv ;).
Imagine

Un mic colaj cu ce am mai apucat sa pozez in mijlocul nebuniei:
Imagine
Si:
Imagine

Imagine

Dupa ce frecventa capturilor a inceput sa scada putin am pus pe cea din dreapta un pop-ul Utopia Krill & Shrimps (3-5 pesti maxim prinsi ulterior) pe cea din stanga Utopia Squid & Octopus (zero capturi!) Am reusit sa merg sa iau o sticla de apa ca am ramas fara. Abia dupa am reusit sa mananc ulterior. Obosit, insetat si cu foamea in gat dar multumit de show!

Am mai prins inca 3-5 pesti pana la ora 17:30 cand am si parasit balta in fuga spre aerul conditionat.

Cateva aspecte importante:

1.Din pacate am folosit destul de multe pop-uri. Mereu sareau sau aratau asa dupa 2 pesti:
Imagine
La final cutiuta arata aproape de jumatate:
Imagine
Cand am strans in mincioc avem 4 astfel de pop-uri.
2.Sunt ferm convins ca peletele de la Bait-Tech 8 mm de Halibut a atras crapul pe vad. Daca luam in calcul ca dupa 11:30 nu am mai dat pt ca nu am mai avut s-au „activat” destul de greu dar a tinut pestele pe vad in numar mare pana pe la ora 13:00-13:30.
3.Trebuia sa pun mult mai mult porumb in nada de baza :oops: .
4.Sunt ferm convins ca peletele de la Method a avut si el rolul lui foarte important dar tind sa cred ca nu ar fi fost capabil sa tine pestele asa mult pe vad si in numar mare. Din nou multumit de Green Betain-ul de la Dynamite Bait care nu ma dezamageste.
5. Pestii au fost al naibii de bataiosi! Chiar peste asteptarile/obisnuintele mele.
Imagine
6.Nu am reusit nici o captura de doua cifre :( . Unul din cei scapati parea trecut de 10 dar nu ma pot pronunta pt ca nu a ajuns la cantar.
7.Am trecut intentionat pe altceva decat „albul” dar nu am prins apsolut nimic pe Squid. Nici macar o trasatura nu am reusit sa provoc cu aceasta aroma.
8.Cel mai mare a venit la Holdorado Mega cu aroma de Capsuna iar pe Utopia White Chocolate nu am reusit sa scot mai mare de 8.27 kg cel din poza:
Imagine

In speranta ca nu am plictisit prea mult.

;)

PS Sper sa nu fi incurcat pozele si/sau ordinea cronologica :lol: :lol: Link-urile duc catre site-urile oficiale ale producatorilor (ce nu este pe site-ul feedershop) iar daca nu este voie va rog inlocuiti dar lasati denumirile asa cum au fost scrise.

SorinHc

Pin It on Pinterest

Share This